Op de Manitoba's winterdroom vind je zeker en vast nog jouw last-minute kerstgeschenkjes. Loop gezellig langs in de basisschool Manitoba, in Sint-Andries op donderdag 22 december 2022 van 14u tot 20u

https://www.facebook.com/basisschoolmanitoba/

 

 

 

Stip zeker 18 december 2022 aan in de agenda als je houdt van gezelligheid en warmte met het ganse gezin. Met een gevarieerd aanbod aan standhouders is er zowel voor jong als oud iets te beleven. De Family Fair wintereditie is dé familiedag bij uitstek! Dit gaat door in Ter Beke, Oudenburg van 10u tot 17u

https://familyfair.be

 

Op 28/4 gaat de gezellige Let's LousArt markt terug open! Een plaats waar creatieve mensen hun talent kunnen tonen. Daarnaast kun je genieten van een hapje en een drankje, terwijl je omringd wordt met animatie en mogelijkheden om een workshop te volgen. Een uitstapje voor jong en oud dus ;). 

 

 

https://www.facebook.com/LetsLousART/

Petit Bazaar's Eindejaarsshopping is véél meer dan alleen shoppen. Het is gezellig samenzijn, snuisteren tussen de prachtige spulletjes, babbelen met de vriendinnen, genieten van een taartje,... Op 25/11 van 10u-18u in de Vierde Zaal te Gentbrugge, allen daarheen! 

www.petitbazaar.be

 

 

 

 

 

 

 

 

Passionistas Indoor 2018 is dé grootste hobby & vrijetijdsbeurs aan de Belgische kust op een prachtige locatie; Wellington Hippodroom in Oostende. De beurs is één grote, nieuwtijdse winkel waar veel creatieve ondernemers hun unieke en handgemaakte goodies verkopen. Kom langs op deze driedaagse beurs (6-7-8 april), want Charlowie zal ook van de partij zijn!

www.passionistas.be

Wie is er op zoek naar een hip en origineel babygeschenkje? Kom dan zéker langs op zondag 26/11/17 (10u30 tot 18u) op de Hobbybeurs in De Barloke te Leffinge. Wij zullen erbij zijn met heel wat handgemaakte babyaccessoires die je zelf kan samenstellen tot een pakketje om cadeau te geven. Allen welkom!

https://www.middelkerke.be/nl/nieuws/derde-hobbybeurs-de-barloke

 

 

Making-of...van de fotoshoot om Charlowie in de kijker te zetten. Wat was het een fijne dag eind juni, maar ook een hele opdracht om die kleine hummeltjes te laten poseren met de Charlowie-producten. Een dikke DANK JE WEL aan Lowie, Juliette, Ron, Isolde, George en Eva om met plezier op de foto te schitteren en aan alle mama's, die onmogelijke houdingen aannamen om toch die perfecte foto te kunnen maken. Ook niet te vergeten veel respect voor onze fotograaf Kristof De Stickere mét engelengeduld en de ideale accommodatie ter beschikking!

www.fotostickie.be

 

Bedankt, Anneleen Hacke, voor het ontwerp van mijn logo!