Even rond gekeken op mijn website en helemaal enthousiast geworden van een Charlowie-product? Dan kan je via Contact je bestelling plaatsen en beantwoord ik je vraag/bestelling zo snel mogelijk. Vergeet de productcode niet door te geven bij je bestelling. Deze code verschijnt als je op het artikel klikt. Zo weet ik exact welk artikel jij leuk vindt. 

Daarna wordt je pakje verstuurd per post of kan je het komen ophalen in Gistel/Oostende op een afgesproken moment. De pakjes worden binnen België verstuurd met een verzendingskost van €5,7 naar een thuisadres of €4,7 naar een afhaalpunt in de buurt. Indien je kiest voor afhalen, kan je betalen via overschrijving, cash of via de Bancontact-app. Indien je een factuur wenst, laat dit even weten bij je bestelling. 

Rekeningnummer : BE96 7350 4760 9305

 

Algemene voorwaarden

- De bestelling is voltooid en de overeenkomst is definitief op het ogenblik dat de totale prijs, inclusief BTW en inclusief eventuele verzendingskosten werd overgeschreven op het rekeningnummer van Charlowie.

- De bestelling wordt pas verwerkt van zodra de overschrijvingsopdracht van de consument is voltooid en Charlowie de betaling heeft mogen ontvangen. 

- Wanneer niet binnen een redelijke termijn wordt overgegaan tot betaling, heeft Charlowie het recht om de bestelling te annuleren, hetgeen per e-mailbericht zal worden - aangekondigd. 

- De leveringstermijn bedraagt gemiddeld 5 dagen. Deze termijn is indicatief en niet bindend voor Charlowie.

- Onderhavige algemene voorwaarden zijn van toepassing voor alle bestellingen en offerten. Ze vervangen eerdere voorwaarden of afspraken tussen Charlowie en de klant. Afwijkende voorwaarden zijn slechts geldig na schriftelijke en uitdrukkelijke aanvaarding van Charlowie.